Här presenterar vi våra kompisar!

Sandra med:
* LP I LP II Sasha

Sasha är en blandrastik född -98. Blandningen består av Schäfer och Collie. Sashas matte Sandra är en av mina bästa vänner! Sasha tränas i lite allt möjligt, de har provat på både spår, sök och lite rapport. Eftersom hon är blandras får hon ju dessvärre inte tävla i dessa grenar så därför tränas det mest i lydnad. Detta är något som Sasha tycker är riktigt roligt! Hon har LP i både klass I och II, sen har hon just påbörjat sin karriär i klass III, men inget första pris än. Det kommer!!

I övrigt är Sasha utan tvekan Pike's bästa kompis, hon har ju tuktat honom sen han var en liten valp!

........................................................................................................................

Erika med:
* SUCH SVCH Windedos Moonshine Merleen "Hasta"
samt
* Windedos Kirin "Vilja"


Hasta är en Australian Shepherd tik som föddes sent år 2000. Hon ägs av Erika som är min gamla barndomskompis från Örbyhus. Vi har varit "bästisar" sedan vi var riktigt små! Hasta har hunnit med att bli både utställnings- och viltspårschampion. Hon har även blivit uppflyttad till Hkl Spår samt till Elitklass i lydnad. Ett riktigt bra ekipage med andra ord!

Hasta har även HD A, AD ua samt ögon ua och har känd mental status då hon gjort ett MH.

Erikas senaste tillskott heter Vilja och även hon är en Australian Shepherd, från samma kennel som Hasta. (Ska väl säga senaste tillskottet bland de fyrbenta! Erika blev ju mamma i nov-05, hon fick en liten Elis).

Vilja är född i april -05 och är en riktig vilding! Vilja har gjort sin debut i Lydnadsklass I och fick då självklart ett 1:a pris!! De var så himla duktiga på planen! ;-)

Vilja har HD A, AD ua samt ögon ua och har även känd mental status då hon gjort ett MH.

........................................................................................................................

Ingela med:
* Mallekrafts D'Dust
* Marhöjs Fast

samt
* PH Marhöjs List

Ingela är en kollega till mig och vi tränar både hund och oss själva tillsammans. Hennes senaste tillskott i flocken är en liten go mallepojk från kennel Mallekraft. Han heter Dust!

Dust och Kvick är i princip jämngamla, Dust är bara en vecka äldre än Kvick. Än så länge är dom alltså bara små valpisar men vi får väl se vad det blir av denna sötnos när han blir stor......

Just nu är han en god lekkamrat till Kvicken i alla fall....

Ingelas nuvarande tränings hund Fast är en schäferhane född i juni -04 och är en mycket glad och trevlig hund som bara älskar att jobba.

Fast har hittills hunnit göra sitt MH, röntgat sig med HD B och AD ua samt är godkänd i högre klass i spår. Han har även gjort ett L-test hos polisen och är godkänd att prövas som polishund!

Det är ju lite extra roligt att träna tillsammans då vi tävlar i samma klasser och kan peppa varandra.
Ingela har även Marhöjs List som numera är en pensionerad polishund. Han är född -97 och innan han gick i tjänst tävlade Ingela med honom. Han har tävlat Lkl II med 1:a pris, spår upp i högre samt även i skydd där han har godkänt ända upp i Elit!

List kan även skryta med att han blev Årets Polishund 2002!!

Han är en mycket trevlig och stabil schäferhane som faller mig i smaken. Han är en mjuk och förig hund som hemma är mycket snäll och trevlig..... men jag vill inte träffa honom om jag är buse.... ;)

List bor till stor del hos Ingelas föräldrar nu när han är pensionär!


........................................................................................................................

Åsa med:
* Rubigo Easy Jet "Gaston"

Gaston är en riktig liten buse! Det är min kollega Åsa och hennes sambo som är ägare till honom. Han är född i september -05 och är en äkta boxer, vad nu allt det innebär! Gaston har alltid benen fulla med hopp och spring och älskar att busa med allt och alla. Dessvärre uppskattas inte detta riktigt av varken Pike eller Mauri, men jag tror att dom båda gillar detta lilla charmtroll ändå!

Vad det blir av Gaston när han blir stor får framtiden utvisa, en riktig snygging är jag i alla fall säker på att han blir!

..........................................................................................................................

Susanne och familj med:
* Graceline's Midnight Charm "Madicken"
* Graceline's Waltzing Mathilda "Vilda"
samt
* Söt Uten Sukker Av Vervik "Mette"

Min äldsta syster Susanne har en stor familj. Det är hon och Johan, sen har dom åtta barn. Ida, Mathilda, Kajsa, Sabina, Ebba, Fanny, Anton och Thilde. Familjen har numera även tre hundar, alla Golden Retreiver!

Det här är senaste tillskott i familjen. Denna skönhet kallar dom för Madicken och hon är bara två dagar yngre än Kvick, alltså född i februari -07.

Hon har ju naturligtvis inte hunnit göra så mycket i sitt liv än så vad det blir med henne får tiden utvisa.... Nu är hon i alla fall en oerhört söt liten flicka!
Vilda har ett mycket passade namn! Hon ÄR vild! Hon är född i december -05 och alltså inte heller så gammal än, och det märks. Det spritter ofta i hela kroppen på Vilda och hon kan inte alltid hålla sig i styr, men hon är väldigt snäll.

Tyvärr är inte Vilda helt frisk i sina bakhasor, men hon klarar sig ganska bra ändå, det enda blir ju att hon inte kan springa runt och busa lika mycket som hon skulle vilja.
Mette är den tredje hunden i familjen, men henne har dom bara på foder. Hon är mamma till Vilda och har funnits med i familjen sedan Vilda flyttade dit ungefär. Så hon kom dit i vuxen ålder för hon är född i september -03.

Mette har HD A, AD ua och hon är även utställd i UKL med 1:a.

..........................................................................................................................

Karin och familj med:
* Guess Galantine
"Doris"

Även min andra syster Karin och hennes två barn Malin och Isabelle har sedan i mars -06 blivit hundägare. Eller ja, fodervärdar i alla fall. De har nämligen tagit hem "Doris" från samma uppfödare som Susannes båda hundar. Doris är även hon en Golden Retriever och är född i dec -04. Hon är en mycket mjuk och go liten tös som nog passar alldeles utmärkt i Karins familj. Mina pojkar har hon redan hunnit sätta på plats..... ;-)

Doris har inte hunnit göra så mycket än men hon har i alla fall röntgat höfter och armbågar med resultat B/au.

<< Tillbaka